21 Ekim 2022
“Rus Edebiyatı ve Çeviri Haftası" adlı etkinliğe Anadolu Üniversite Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
21 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Sanatlar Bölümü, GRA532 Tasarım Atöylesi 2 dersi kapsamında düzenlenen “İzindeyiz 4’leme" sergisi açıldı.
20 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (TÜDAM) “Ruh Sağlığımız İçin Müzik Terapisi Atölyesi” gerçekleştirildi
19 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi bünyesinde bir sosyal sorumluluk projesi olarak kurulan Tazelenme Üniversitesi, 60 yaş üstü bireylere yönelik sınavsız ve ücretsiz olarak hizmetini sürdürüyor.
19 Ekim 2022
“İnovatif Girişimlerin Bilişsel Belirleyicileri Semineri” Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Önder’in sunumuyla Açıköğretim Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
19 Ekim 2022
​Tazelenme Üniversitesi Anadolu Kampüsü öğrencisi katıldığı müsabakadan madalya ile dönerek Anadolu Üniversitesini gururlandırdı.
18 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi ve Finlandiya Büyükelçiliği işbirliği ile düzenlenen, “Finlandiya’da Öğrenim Görme ve Çalışma Fırsatları” konulu toplantı
18 Ekim 2022
ANAKARİYER tarafından farklı fakülte ve yüksekokullarda görevli kariyer danışmanları için 'Kariyer Danışmanları Toplantısı' düzenlendi.
14 Ekim 2022
“Animasyon Eğitiminde Disiplinlerarası Bir Yaklaşım: ‘Medikal Animasyon’ Ders Tasarımı, Uygulaması ve Değerlendirmesi’” başlıklı proje TÜBİTAK 1001 kapsamında kabul edildi.
14 Ekim 2022
Bu yıl 19’uncusu düzenlenen Uluslararası İletişim Sempozyumu, Communication in the Millenium, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesinin ev sahipliğinde başladı.
13 Ekim 2022
Kaliteli eğitimiyle adından söz ettiren Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Ulusal Eczacılık Eğitimi Akreditasyon Kurulu tarafından tam akreditasyon almaya hak kazandı.