02 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erhan Akdemir tarafından düzenlenen, “VOICEU Projesi” açılış
01 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından Kariyer Planlama etkinlikleri kapsamında “21. Yüzyıl Becerileri” konulu seminer düzenlendi.
31 Ekim 2022
Sağlık iletişimi alanında çalışmalarda bulunan akademisyen, uzman ve medya mensupları, Eskişehir’de düzenlenecek olan 8’inci Sağlık İletişimi Sempozyumu’nda bir araya gelecek.
31 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından 2022-203 Güz Dönemi Seminerleri devam ediyor. Bu hafta ikincisi düzenlenen “Haiku’yla İktisat” adlı
31 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve ÜYEP işbirliği ile düzenlenen "Madde Tepki Kuramı ve Bireye Uyarlanmış Testler” semineri gerçekleştirildi.
31 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM) tarafından “Türk Macar Kültürel İlişkileri” konferansı düzenlendi.
31 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından düzenlenen İİBF 2022-2023 Güz Dönemi Seminerleri başladı.
31 Ekim 2022
Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Erasmus+ oryantasyon toplantısı Kongre Merkezi Salon Anadolu'da gerçekleştirildi.
31 Ekim 2022
Küresel Vatandaşlık, Sorumluluk ve İş Birliği İçin Gençler Tarafından Savunuculuk Girişimi projesinde Anadolu Üniversitesi de proje ortakları arasında bulunuyor.
28 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde minik öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı.
28 Ekim 2022
Uluslararası Maliye Sempozyumunun 36’ncısı bu yıl Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İktisat Fakültesi Maliye Bölümlerinin ev sahipliğinde Antalya’da