06 Haziran 2022
Anadolu Üniversitesi öğrencileri Kısa-Ca Uluslararası Öğrenci Film Festivali’nden ödüllerle döndü.
04 Haziran 2022
ARİNKOM TTO, 10 yıla yakın bir süredir Üniversitemiz adına başarılı ve ses getiren çalışmalara imza atıyor.
03 Haziran 2022
Üniversitemiz Rus Dili ve Edebiyatı Bölümünden İstiklâl İlkokulu kütüphanesine kitap bağışı
03 Haziran 2022
Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal dünyanın en büyük uluslararası yükseköğretim fuarı olan “NAFSA Annual Conference & Expo 2022” isimli konferansa katıldı.
03 Haziran 2022
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Sezen Uludağ'a Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) tarafından “Bireysel
03 Haziran 2022
Anadolu Üniversitesi öğretim üyeleri Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de düzenlenen INCSOS VII Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ne katıldı.
01 Haziran 2022
Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu tarafından düzenlenen Yapı Ressamlığı Birinci Sınıf öğrencilerinin çizim çalışması sergi ve sunumu İÇEM'de gerçekleştirildi.
01 Haziran 2022
Kalite Komisyonu ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından planlanan Akademik Birim Ziyaretleri başladı.
01 Haziran 2022
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Top Roasters Premium Coffee’nin İstanbul’da düzenlemiş olduğu kahve atölyesine katıldı.
31 Mayıs 2022
Türkiye’nin öncü ve başarılı fakültelerinden Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi, 20 yıla yakın tecrübesiyle turizm sektörüne nitelikli çalışanlar yetiştirmeye devam ediyor.
31 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesinde (İBF) “The Problem of Communication in a Post-Truth Society” paneli gerçekleştirildi.