20 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği "19 Mayıs Gençlik Konseri" Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nde
20 Mayıs 2022
Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal, İslam İş Birliği Teşkilatı (İİT) bünyesindeki İslam Dünyası Sanal Üniversiteler Ağı CINVU’nun İcra Kurulu Başkanlığına oy birliğiyle
20 Mayıs 2022
Üniversitemizin de paydaşı olduğu Eskişehir Teknoloji Festivali “EsTekFest-2022” yoğun katılımla gerçekleştirildi.
18 Mayıs 2022
Eskişehir Valiliği nezaretinde yapılan incelemelerde “Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu” tarafından Anadolu Üniversitesi Kütüphanesine “Erişilebilirlik Belgesi” verildi.
17 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Türkçe Yabancı Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) ve Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü Sanat Günleri başladı.
17 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından başlatılan hizmet içi eğitimlerin devam ediyor.
17 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin (GSF) “20. Geleneksel Öğrenci Panayırı” Fakülte bahçesinde kuruldu.
17 Mayıs 2022
Çocuk Üniversitesinden “Oyunlarla İngilizce Öğreniyorum Programı”
17 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü tarafından düzenlenen seminerler DİLKOM Seyhun Topbaş Seminer Salonunda başladı.
17 Mayıs 2022
ÜYEP ve PDRM Şehir Üniteleri, Eskişehir Tepebaşı İlçesi Sivrihisar Caddesinde açıldı.
16 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından altıncısı düzenlenen Anadolu Uluslararası Ekonomi Konferansı (EconAnadolu2022) gerçekleştirildi.