16 Mayıs 2022
Türkiye’deki 71 İletişim Fakültesi içerisinde başarısı ile her daim ilk üç Fakülte içerisinde olan Anadolu Üniversitesi İBF, dünya sıralamasında da önemli okulların arasında
14 Mayıs 2022
Bu yıl ilki gerçekleştirilen Serfest Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bahçesinde açılışını yaptı.
13 Mayıs 2022
Türkiye’nin açık ve uzaktan öğrenmede öncü kurumu olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, 40. kuruluş yıl dönümünü yıl boyunca sürecek etkinliklerle kutluyor.
13 Mayıs 2022
Staj ve Uygulama Dersleri Koordinatörlüğü, Açıköğretim Sistemi öğrencilerine sunduğu pek çok olanağa staj ve uygulama derslerini de ekleyerek öğrencilerin yetkin bir eğitim almasına
13 Mayıs 2022
“4008 Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı”nın tanıtımı yapıldı.
10 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi (ANAKARİYER) tarafından düzenlenen “Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Kariyer Programı Tanışma Etkinliği” İİBF Dekanlık Salonunda gerçekleştirildi.
06 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 1968 yılında Özel Eczacılık Yüksek Okulu olarak eğitim faaliyetlerine başladı.
29 Nisan 2022
Türk yükseköğretim sisteminde birçok alanda öncü çalışmalara imza atan Anadolu Üniversitesi, öğrencileri ve personeline sunduğu geniş olanaklarla da başarılı çalışmalarını
29 Nisan 2022
Anadolu Üniversitesi ailesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda bir gelenek haline gelen bayramlaşma töreni için bir araya geldi.
29 Nisan 2022
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü'nün düzenlediği “Doktora Tez Seminerleri” Taciser Tüfekçi Konferans Salonu’nda başladı.