30 Mayıs 2022
AKUT Kulübü’nden ilk yardım eğitimi
30 Mayıs 2022
Turizm Fakültesi, “Turizmde Yurt İçi ve Yurt Dışı Kariyer Olanakları” seminerine ev sahipliği yaptı.
27 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü tarafından düzenlenen "Employment for Independent Life (EFIL) - Bağımsız Yaşam İçin İstihdam Sempozyumu" başladı.
27 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından “Müzik Endüstrisi ve Müziğin Pazarlanması” konulu seminer gerçekleştirildi.
27 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi YÖK Seçmeli Salon Dansları dersi kapsamında, dönem sonu sınav sunumları Hukuk Fakültesi önü tören alanında gerçekleştirildi.
27 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) tarafından düzenlenen “Aşçılıkta Güncel Konular” söyleşisi EMYO Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.
26 Mayıs 2022
“Uluslararası Katılımlı 6. Ulusal Disiplinlerarası Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi’nin (UDEMKO 2022)” açılışı, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’da
26 Mayıs 2022
“Eğitimde Biz Bize” seminerlerinden “Eğitim Odağından Eşitsizliklere Genel Bir Bakış ve Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği” başlıklı seminer, Eğitim Fakültesi Konferans
26 Mayıs 2022
SODİGEM ve İbrahim Kurşungöz RAM iş birliğiyle Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009’da “Dijital Obezite” başlıklı seminer gerçekleştirildi.
26 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Psikoloji ve Yaşam Kulübü’nün düzenlediği “Psikoloji Zirvesi” 22 Mayıs Salı günü gerçekleşti.
26 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi PDRM tarafından düzenlenen “Gençlik ve Sosyal Medya: Ne kadar gerçek, ne kadar sanal” başlıklı söyleşi, Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salonda