22 Ocak 2007
Anadolu Üniversitesi yönetimi, öğretim elemanları ve çalışanları, düzenlenen kokteyllerde bir araya geldi.
22 Ocak 2007
Anadolu Üniversitesi öğretim üyeleri Prof.Dr. Yusuf Öztürk ve Prof.Dr. Hasan Mandal, Popüler Bilim dergisince ödüle layık görüldü.
20 Ocak 2007
Anadolu Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen “ Fikri Haklar” konulu konferansta konuşan Kaan Dericioğlu fikir ürünleri üzerindeki haklar konusunda bilgi verdi.
18 Ocak 2007
Hazırlık sınıflarında okuyan öğrenciler arasında yapılan proje yarışmasında birinci olan sınıflara ödülleri verildi.
18 Ocak 2007
Sabah ve Fotomaç gazeteleri muhabiri Deniz Derinsoy’un katıldığı “Kalemin Dili” programında spor gazeteciliği konuşuldu.
18 Ocak 2007
Hafif beton, yapıların zemin üzerindeki yükünü hafifleterek, depremin zararlarını azaltıyor.
18 Ocak 2007
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin topladığı yardımlar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı
18 Ocak 2007
Aydın Doğan Vakfı tarafından düzenlenen Genç İletişimciler yarışması sonuçlandı. Anadolu Üniversitesi 8 ödül kazandı.
17 Ocak 2007
Dünya üzerindeki bütün bilgisayarları birbirine bağlayacak olan sistem, henüz emekleme aşamasında olsa da gelecek için umut vaat ediyor.
17 Ocak 2007
Yard. Doç. Dr. Tayfun Moğol: Vergi iadesi toplama devrinin bitmesiyle birlikle ortaya çıkan kayıt dışı ekonomi söylentileri gerçeği yansıtmıyor.
16 Ocak 2007
Avusturyalı oyuncu Katharina Weithaler, "beden tiyatrosu" konusundaki uluslarası deneyimlerini Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümü öğrencileriyle paylaştı