16 Ocak 2007
Termik santrallerden elde edilen uçucu küller, asfaltı sağlamlaştırıyor. Atık madde olan uçucu küllerin kullanılması, ekonomik olarak da bir avantaj sağlayacak.
15 Ocak 2007
Açıköğretim Fakültesi’nin video konferans uygulaması yeni dönem çalışmaları 8 Ocak'ta başladı.
15 Ocak 2007
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi Koordinatörü Zekiye Doğan, yurt dışı değişim programlarını ve Anadolu Üniversitesi'nin uluslararasılaşma politikalarını anlattı.
15 Ocak 2007
Ukrayna’da gerçekleştirilen Euro-Atlantic Güvenlik ve Ekonomik İşbirliği Toplantısı’nda Türkiye’nin AB’ye uyum süreci hakkında değerlendirmede bulunan Yrd. Doç. Dr Bülent Açma,
15 Ocak 2007
Yüksek sıcaklıkta pişirilmiş gıdaların büyük bir kısmında bulunan ve canlılarda kanser yapıcı etkiler gösteren akrilamid adlı madde Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde
12 Ocak 2007
Anne-Baba Eğitimi dersi kapsamında düzenlenen seminerde aileler öğrencilerin farklı konularda hazırladıkları sunumları dinledi.
12 Ocak 2007
YÖK, 15–16 Ocak 2007 tarihlerinde “Uluslararası Mesleki ve Teknik Eğitim Konferansı” düzenliyor.
12 Ocak 2007
“Mükemmel olmadan da yaşayabiliriz" adlı semineri veren Sosyal Çalışmacı Ayşe Kızıltaş, mükemmel olma duygusunun hayatı olumsuz etkilediğini, oysa bireylerin gerçekçi bir tutum
11 Ocak 2007
Köln Üniversitesi öğretim elemanları, Almanya'nın en ünlü Türk yerleşimlerinden biri olan Keup Caddesi'nde yürüttükleri araştırmanın sonuçlarını Anadolu Üniversitesi öğrencileri
11 Ocak 2007
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin topladığı kitaplar, dar gelirli öğrencilerle paylaşılıyor.
11 Ocak 2007
Açıköğretim Fakültesi akademik danışmanlık dersleri 8 Ocak–31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.