29 Ocak 2007
Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nde yapılan bir çalışma sayesinde katı atıklar daha az bir maliyetle ve geri dönüşüme uygun bir şekilde toplanacak.
26 Ocak 2007
Bozüyük Meslek Yüksekokulu, üç farklı dalda sertifika programları düzenliyor. Seramik, serigrafi ve sigorta alanında eğitim verecek olan okul, başvurularda lise mezunu olma koşulunu
26 Ocak 2007
Kadınlar ve erkeklerin internet ortamında kullandıkları takma adlar toplumsal cinsiyetlerinden kaynaklanan dilbilimsel farklılıklardan kaçamıyor.
26 Ocak 2007
Giderek yaygınlaşan satranç dersleri, öğrencilerin diğer derslerindeki performansını da olumlu yönde etkiliyor.
26 Ocak 2007
Eğitim fakültelerinde verilen derslerin uygulamaya koyulabilmesi için okulların yoğun bir işbirliğine girmesi gerekiyor.
25 Ocak 2007
İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencileri Ayçin Gelir ve Eylem Tuna, “Namus cinayetleri” konulu televizyon programlarıyla üçüncü kez ödüle layık görüldüler
25 Ocak 2007
Prof.Dr. Hasan Nüvit Gerek, iptal edilen sosyal güvenlik yasasıyla ilgili eşitsizlik tartışmalarına açıklık getirdi. Gerek’e göre kamu çalışanlarına özel düzenleme eşitsizlik
25 Ocak 2007
Doç. Dr. Ufuk Aydın, sosyal güvenlik sitemine yönelik reformların herkesi ilgilendirdiğini ve ortak kabul gören bir yasa olması gerektiğini belirtti.
24 Ocak 2007
Fen Fakültesi’nde çevre kirliliğine neden olan ve kanser riski taşıyan maddelerin atık sulardan uzaklaştırılması için yeni bir yöntem geliştirildi. Çalışmayla hayvanlardaki kanser
23 Ocak 2007
Misafir Odası bu hafta Devlet Konservatuarı Yaylı Çalgılar Yapımı Bölümü'nden konukları ağırladı.
23 Ocak 2007
Uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Hrant Dink on binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.