30 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi ile Anemon Turizm ve İnş. Tic. A.Ş. ve Anadolu Üniversitesi ile Bodrum Otelciler Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı.
30 Aralık 2021
Anadolu Hukuk ve Bilişim Kulübü tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Bilişim Zirvesi" etkinliği Öğrenci Merkezi Salon 2016'da gerçekleşti.
28 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Goya’nın Kara Evreni” Kara Resimler isimli konser gerçekleştirildi.
28 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM) tarafından düzenlenen “Yunus’un İzinde” başlıklı panel gerçekleşti.
28 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Kulübü tarafından düzenlenen “Edebiyat bizi uzaya çıkarır mı?” etkinliği Öğrenci Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
28 Aralık 2021
“STARTUPUS Girişimcilik Atölyesi’' ödülleri sahipleriyle buluştu.
28 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Akut Kulübü tarafından düzenlenen “Deprem Bilinçlendirme Semineri” Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
27 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen Kariyer Günü etkinlikleri ile alanında önemli isimler öğrencilerle buluştu.
27 Aralık 2021
Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Kurulu tarafından 39 Türk üniversitesindeki 129 lisans programının yeterlilikleri, Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi veri tabanına yerleştirildi.
27 Aralık 2021
Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı Prof. Dr. Yahya Özsoy Toplum Hizmetleri Ödül Töreni, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.
27 Aralık 2021
Marketing Anadolu Kulübü’nün düzenlediği “Sıfırın Altında Marketing” etkinliği Anadolu Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Opera ve Balo Salonu’nda gerçekleştirildi.