20 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu Danışma Kurulu Toplantısı Dış Danışma Kurulu Üyeleri’nin katılımı ile çevrimiçi ortamda gerçekleştirildi.
20 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi'nde “Dijital dönüşüm ve blockchain” eğitim etkinliği gerçekleştirildi
18 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi ile BEEO (SBS Bilimsel Bio Çözümler San. Tic. A.Ş.) arasında iş birliği protokolü imzalandı.
17 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi bünyesinde BİST katkılarıyla oluşturulan İİBF Borsa İstanbul Uygulama ve Finans Simülasyonu Laboratuvarı (BİSTLAB), Anadolu Üniversitesi İİBF'de düzenlenen
17 Aralık 2021
“UNESCO 2021 Ahi Evran Anma Yılı” kapsamında Eskişehir Ticaret Odası Konferans Salonunda “Ahi Evran ve Ahilik Bilgi Şöleni” sempozyumunun açılışı gerçekleştirildi.
17 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü, Öğrenci Kulüpleri Danışman öğretim elemanları için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
16 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Dış Danışma Kurulu Toplantısı Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleştirildi.
15 Aralık 2021
“Uluslararası Dergilere Makale Gönderme Süreci” başlıklı seminer 15 Aralık Çarşamba günü Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.
15 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi bünyesinde Borsa İstanbul (BİST) katkılarıyla oluşturulan BİSTLAB, 16 Aralık Perşembe günü Anadolu Üniversitesi İİBF'de düzenlenecek olan törenle açılacak.
15 Aralık 2021
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Çınaraltı Gençlik Söyleşileri: Eksen Türkiye” etkinliği düzenlendi.
14 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü, Kongre Merkezi Salon Anadolu’da “Öğrenci Kulüpleri ile Toplantı” etkinliğini düzenledi.