10 Kasım 2019
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 81. Yılında, Anadolu Üniversitesi Atatürk Meydanında düzenlenen tören ile anıldı.
09 Kasım 2019
“Vur Davula Konuşsun” adlı atölye çalışması 9 Kasım Cumartesi günü, Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi Musiki Tarihi Salonu’nda gerçekleştirildi.
09 Kasım 2019
5. Sağlık İletişimi Sempozyumu kapsamında düzenlenen “Yaratıcı Dramayla Sağlık İletişimi Çalışmaları” sunumu 8 Kasım Cuma günü İletişim Bilimleri Fakültesi Frig Salonu’nda
09 Kasım 2019
“Müzik Beynimizi Değiştirebilir mi?” konferansı, 9 Kasım Cumartesi günü Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi Sinema Salonu’nda gerçekleştirildi.
09 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nin düzenlediği 5. Sağlık İletişimi Sempozyumu, 40’a yakın bildiri sunumu ve 2 özel oturumda 10 davetli konuşmacının katılımıyla
09 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Şener Şen Kültür Salonu, 8 Kasım Cuma günü düzenlenen törenle açıldı.
08 Kasım 2019
Fikir Atölyesi ve Münazara kulübü sınav haftasında kütüphanede yer bulamayan öğrenciler için ders çalışma etkinliği düzenledi.
08 Kasım 2019
Sağlık iletişimi alanında çalışan akademisyen ve uzmanlar, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nin ev sahipliğinde 5. kez bir araya geldi.
08 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencileri tarafından düzenlenen "Poster Sharing Day" etkinliği, 6 Kasım Çarşamba günü Yabancı Diller Yüksekokulu Fuaye Alanı’nda
06 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Berkay Kalay, 11 yaşında kendi ok ve yayını yaparak başladığı okçuluk sporunu geliştirerek yeni sporcular yetiştirmeyi hedefliyor
05 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek olan Sağlık İletişimi Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak.