27 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüplerinin yanına, Türk Dünyası Kulübü eklendi
27 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi öğrenci kulüpleri arasına yeni katılan Dijital Dönüşüm Kulübü ile dijitalleşme sürecini kampüs içerisine yayıyor.
27 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Sücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneği, olası işbirliklerini konuşmak üzere 27 Kasım Çarşamba günü bir araya geldi.
27 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi(ARİNKOM) tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen “Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı(TechUp)” tanıtım etkinliği gerçekleşti.
27 Kasım 2019
Üniversitemiz Atatürkçü Düşünce Kulübü tarafından düzenlenen “Mavi Vatan ve Türkiye’nin Jeopolitik Rotası” isimli konferans 26 Kasım Salı günü gerçekleştirildi.
26 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin düzenlemiş olduğu “Sanat Eğitiminde Yeni Değerler” paneli, 25 Kasım Pazartesi günü Sinema Anadolu’da gerçekleştirildi.
26 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Fikir Atölyesi ve Münazara Kulübü tarafından düzenlenen "Başarı Bedel İster" konferansı, 25 Kasım Pazartesi günü Öğrenci Merkezi Salon 2016’da
26 Kasım 2019
TİESF As Başkanı ve Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tek ve beraberindeki heyet, Rektör
26 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Motorsporları Kulubü, "Motorcu Dostu Trafik " söyleşisi gerçekleştirdi.
26 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü ve Görsel Sanatlar Eğitimi Derneği katkılarıyla düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü Programı”
26 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi ile Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) arasında işbirliği protokolü imzalandı.