25 Ekim 2019
Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezinde 23 Ekim Çarşamba günü TEMA 3 (Test of Early Mathematics-Erken Matematik Yeteneği Testi) ölçek eğitimi verildi.
22 Ekim 2019
"Hayat boyu öğrenme" mottosuyla yola çıkan Tazelenme Üniversitesinin öğrencileri, Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu'nda verilen derslerde, yemek pişirmeye dair pek çok
21 Ekim 2019
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz Uluslararası Tiyatro Festivali galası öncesinde Anadolu Üniversitesinde bir dizi ziyarette bulundu.
21 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, TRT Haber'de katıldığı programda Barış Pınarı Harekatı ile sosyal medya üzerinden sürdürülen algı konusuna dikkat
20 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi’nin desteği ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Koruyucu Aile Tanıtımı Toplantısı” gerçekleştirildi.
19 Ekim 2019
Geleneksel Türk Okçuluğu Kulübü tanıtım toplantısı, 18 Ekim Cuma günü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
19 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi öğrenci kulüplerinin yeni üyesi olan Sirk Sanatları Kulübü (ANASİRK), 17 Ekim Perşembe günü Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da ilk toplantısını gerçekleştirdi.
19 Ekim 2019
Turizm Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen 20. Ulusal Turizm Kongresi ve 4. Uluslararası Turizm Kongresi açılış töreni gerçekleştirildi.
19 Ekim 2019
Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Ekrem Kula yürütücülüğündeki proje çıktısı, bronz madalya ödülünü almaya hak kazandı.
17 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni, 17 Ekim tarihinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.
17 Ekim 2019
Çağın gerekliliklerine ve ihtiyaçlarına göre sürekli gelişimi ve değişimi kendisine ilke edinen Anadolu Üniversitesi’nde, yeni bir projenin daha hayata geçirilmesinin mutluluğu