Kampüs

05 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Yavuz Akbulut ve Doç. Dr. Aras Bozkurt, Educational Technology Research and Development (ETR&D) tarafından verilen “Reviewer Excellence”
05 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi (PDRM) tarafından “Başarıya Giden Yolda Motivasyon” başlıklı seminer¸ 4 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirildi.
05 Kasım 2019
“Uluslararası Çaydanlık Sergisi” Engelliler Entegre Yüksekokulu ikinci katında 4 Kasım Pazartesi günü sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
04 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi, Sarar Grup ve Petrol Ofisi arasında bir iş birliği protokolü imzalandı.
04 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Lösev Fayda Kulubü, LÖSEV Fayda Günleri kapsamında Öğrenci Merkezi Fuaye alanında bir etkinlik düzenledi.
04 Kasım 2019
Odunpazarı Modern Müze (OMM) Direktörü Defne Casaretto, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 4 Kasım Pazartesi günü ziyaret etti.
03 Kasım 2019
Türkiye’nin öncü kurumlarının katıldığı Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nın dördüncü gününde Anadolu Üniversitesi standını Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi
03 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Sivil Savunma Uzmanlığı, çocukların deprem anında ve sonunda neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulunmak amacıyla deprem tatbikatı düzenledi.
03 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Verimlilik ve Teknoloji Fuarının üçüncü gününde stantları gezdi.
02 Kasım 2019
Bu yıl ikincisi düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nın üçüncü gününde Anadolu Üniversitesi standı ziyaretçilerinin arasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da vardı.
01 Kasım 2019
Geçen yıl Kasım ayında hizmete sunulan Eskişehir Şehir Hastanesi, açılışının 1'inci yıldönümünü kutladı.