15 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi işbirliği ile Eskişehir’de eğitimlere başlayan Tazelenme Üniversitesi öğrencileri 14 Kasım Perşembe günü Sazova Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’ni
14 Kasım 2019
Eğitim Fakültesi’nin düzenlemiş olduğu “Öğretimin Yetiştirilmesi ve Geliştirilmesi ile PISA Sonuçları Arasındaki İlişki: Finlandiya Örneği” etkinliği 14 Kasım Perşembe günü
14 Kasım 2019
Avrupa Uzaktan Eğitim Üniversiteleri Birliği (EADTU) Başkanı Dr. Liz Marr, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 14 Kasım Perşembe günü ziyaret etti.
14 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.
13 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Murat Burgaç ''Atatürk'ün Çağdaşlaşma Modeli'' konulu bir konferans verdi.
13 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Bütünleşik Bilgi Sistemi(BBS) Modül Eğitimi etkinliği, 12 Kasım Salı günü Kongre Merkezi Salon Anadolu’da
12 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi resmi Facebook ve Youtube hesapları üzerinden gerçekleştirilen canlı yayında, Açıköğretim Sistemine ilişkin olarak öğrencilere bilgiler
12 Kasım 2019
Mülkiyeliler Birliği’nin organize ettiği, sosyal politika alanında yazılmış doktora ve yüksek lisans tezlerine verilen “Prof. Dr. Cahit Talas Sosyal Politika Ödülü”, sahibini buldu.
11 Kasım 2019
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu 40. toplantısını Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirdi.
11 Kasım 2019
Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 11 Kasım Pazartesi günü ziyaret etti.
11 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi, Türk Deniz Kuvvetleri tarihinin en yüksek katılımlı davet tatbikatı olan Doğu Akdeniz 2019 tatbikatına katılmaya hazırlanıyor.