11 Ekim 2019
Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ile makamında 11 Ekim Cuma günü bir araya geldi.
10 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili FETÖ mensuplarının sosyal medya paylaşımları inceledi.
10 Ekim 2019
DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 10 Ekim Perşembe günü makamında ziyaret etti.
09 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü üyeleri, 8 Ekim Salı günü Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleştirilen tanışma toplantısında bir araya geldi.
09 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDRM) tarafından “Akademik Erteleme” adlı bir konferans düzenlendi.
09 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü ve Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğünce açılan 'Sağlık Sokağı' ile öğrenciler, farklı sağlık alanlarında bilinçleniyor.
08 Ekim 2019
Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, tekrar gündeme gelen tehlikeli dijital oyunlar hakkında, “Tehlikeli dijital oyunlar uyuşturucu kadar tehlikelidir” ifadesini kullandı.
07 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü üyeleri, Öğrenci Merkezi Salon 2009’da düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi.
07 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Engelli Öğrenciler Birimi tarafından düzenlenen oryantasyon toplantısı, Kongre Merkezi Kırmızı Salonda gerçekleştirildi.
07 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi öğrenci kulüpleri şenliği 7 Ekim Pazartesi günü başladı. Şenlik Alanı’nda düzenlenen etkinlikte birçok öğrenci kulübü stantlarını açtı.
07 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Gelişim Kulübü tanışma toplantısı, 4 Ekim Cuma günü Kongre Merkezi Mavi Salon'da gerçekleştirildi.