24 Haziran 2019
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 24 Haziran Pazartesi günü ziyaret etti.
21 Haziran 2019
Kıbrıs Barış Harekâtı’na katılmış gaziler için düzenlenen “Millî Mücadele Madalyası ve Beratı” töreni, Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde
21 Haziran 2019
ARİNKOM tarafından düzenlenen “Sosyal Bilimlerde Fikri Haklar Mümkündür” konferansı, 20 Haziran Perşembe günü ANAÇ Ön Kuluçka Merkezi’nde gerçekleştirildi.
19 Haziran 2019
Anadolu Üniversitesi, açık ve uzaktan öğrenmedeki 37 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle hayata geçirdiği AKADEMA ile isteyen herkese bulunduğu yerden öğrenme imkanı sunmanın gururunu
18 Haziran 2019
Anadolu Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde yürütülen “SWOT” projesi açılış toplantısı 12 Haziran Çarşamba günü Capella Otel’de gerçekleştirildi.
18 Haziran 2019
Türkiye’de alanında ilk kez düzenlenen “Lipit Araştırmalarında Kanser ve Lipidomiks Çalıştayı”nın açılışı, Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde Öğrenci Merkezi Salon
17 Haziran 2019
Çocuklarının mezun olma sevincine ortak olmak amacıyla Türkiye’nin farklı şehirlerinden Eskişehir’e gelen aileler, mezuniyet töreninde gurur dolu anlar yaşadı.
15 Haziran 2019
Türkiye’nin dört bir yanından, her yaş ve meslek grubundan yüzlerce öğrenci bu yıl da Açıköğretim Sisteminden mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.
15 Haziran 2019
İş hayatını bırakarak tekrar öğrenci olmaya karar veren Aylin Rabia Nur Ülker, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünü birincilikle bitirdi.
14 Haziran 2019
İletişim Bilimleri Fakültesi Frig Salonu'nda 12 Haziran Çarşamba günü düzenlenen ödül töreninde dereceyle mezun olan öğrencilere ödülleri verildi.
14 Haziran 2019
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 13 Haziran Perşembe günü düzenlediği etkinlikle mezunlarını uğurladı.