07 Mart 2019
Üniversitemiz Açıköğretim Sistemi e-Sertifika programlarına yenileri eklendi, program sayısı 107’ye ulaştı.
07 Mart 2019
Eskişehir Vergi Dairesi Başkan Vekili Şahin Demirci ve Grup Müdürleri, Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Ersin Eroğlu’nu 7 Mart Perşembe günü ziyaret etti.
07 Mart 2019
Üniversitemiz Açıköğretim Sistemine kayıtlı öğrencilerin, kayıtlı oldukları derslere internet üzerinden eş zamanlı katılabilmesine imkan sağlayan canlı dersler, 4 Mart Pazartesi
07 Mart 2019
Hekim ve Avukat Uzm. Dr. Ahmet Erzurumlu'nun konuşmacı olarak katıldığı "Tıp Ceza Hukuku" konferansı Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleştirildi.
07 Mart 2019
Üniversitemiz İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından ilki gerçekleştirilecek olan Uluslararası Sinema ve Gençlik Kongresi (International Cinema and Youth Congress-ICAY) başladı.
07 Mart 2019
Üniversitemiz Hukuk Akademisi Kulübü tarafından 4 Mart Pazartesi günü Hukuk Fakültesi Amfi 1’de ‘Dava Şartı Arabuluculuk ve Arabuluculukta Taraf Vekilliği’ adlı konferans düzenlendi.
07 Mart 2019
Üniversitemiz Açıköğretim Sistemi Azerbaycan Programları Koordinatörü Azer Hatemoğlu Hatemov, TRT Avaz’da yayınlanan Avrasya Gündemi Programı’na konuk oldu.
05 Mart 2019
T. C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 5 Mart Salı günü Üniversitemizi ziyaret etti.
05 Mart 2019
Moldova Komrat Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serghei Zaharia ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Çomaklı'yı 5 Mart Salı günü ziyaret etti.
05 Mart 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve üniversite yönetimimiz, 1-7 Mart Yeşilay Dayanışma Haftası nedeniyle stant açan Genç Yeşilay Kulübü öğrencilerini ziyaret etti, onlara
05 Mart 2019
MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.