14 Mart 2019
“Efendiler Devrinden Kurumlar Devrine Geçişte Devlet ve Toplum” adlı konferans, 14 Mart Perşembe günü Açıköğretim Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
14 Mart 2019
T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Üniversitemiz ANAÇ Ön Kuluçka Merkezi ve ATAP'ı ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
14 Mart 2019
Üniversitemiz Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Merkezi Teknoloji Transfer Ofisi (ARİNKOM TTO), kuruluşunun 6’ncı yılını Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın katıldığı
14 Mart 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
14 Mart 2019
T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 14 Mart Perşembe günü ziyaret etti.
13 Mart 2019
Radyo A'da yayınlanan Hayat Akarken adlı program 13 Mart Çarşamba günü Eskişehir Kızılay Bölge Kan Merkezi Kök Hücre Bağışçısı Kazanım Yetkilisi Nejdet Ayduran ve Donör Ferit Kenan
13 Mart 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir’de bulunan ulusal basın ve yerel gazete temsilcileriyle bir araya geldi.
12 Mart 2019
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı İsa Sertkaya, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 12 Mart Salı günü ziyaret
12 Mart 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
12 Mart 2019
Kariye Kulübü’nün düzenlediği “Sermaye piyasalarında dönüşüm ve kariyer” adlı panel, 11 Mart Pazartesi günü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlık Salonu’nda
11 Mart 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Radyo A'da katıldığı program sonrası, radyonun 21’inci yılını radyo çalışanları ile pasta keserek kutladı.