11 Mart 2019
Üniversitemiz İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Sinema ve Gençlik Kongresi (International Cinema and Youth Congress-ICAY) 6-8 Mart tarihleri
11 Mart 2019
Üniversitemiz Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen “Doğumunun 100. Yılında Cengiz Dağcı” adlı panelinin açılışı, 9 Mart Cumartesi günü.
09 Mart 2019
8 Mart Kadınlar Günü kapsamında Bilimde Kadın Bakışı etkinliklerinin 4. sü olan Girişimcilikte Kadın Gücü paneli gerçekleştirildi.
09 Mart 2019
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Kariyer Kulübü ve Eskişehir Ticaret Odası ortaklığında "Fark Yaratanlar" paneli düzenlendi.
08 Mart 2019
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, Turizm Fakültesi ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKAUM) tarafından kadınlara özel kek ikramı yapıldı.
08 Mart 2019
Üniversitemiz Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü öncülüğünde düzenlenen 1.Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresinin açılış töreni, 8 Mart Cuma günü Öğrenci Merkezi Salon
08 Mart 2019
Üniversitemizde “Avrupa Sosyal Şartı Çerçevesinde Kadın İş Gücünün Değerlendirilmesi ‘Eskişehir Özel Sağlık Sektörü’ Örneği” başlıklı konferans gerçekleştirildi.
08 Mart 2019
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
07 Mart 2019
Adalet ve Kalkınma Partisi Tokat Milletvekilimiz Av. Özlem Zengin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen “Kadın Gözüyle Öğrencilikten Hayata” etkinliğinde öğrencilerle
07 Mart 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
07 Mart 2019
Eskişehir Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü polisleri “Benim Polisim” projesi kapsamında 5 Mart Salı günü Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileriyle