03 Mart 2019
Al-Quasemi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Khaled Arar Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 1 Mart Cuma günü ziyaret etti.
03 Mart 2019
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
01 Mart 2019
Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Üniversitemiz Fikir ve Münazara Kulübü'nün düzenlediği "Üniversite Gençlik Buluşması" etkinliğine katılarak öğrencilerimizle bir araya
01 Mart 2019
Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından 30. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Bilanço Analizi” adlı konferans, 27 Şubat Çarşamba günü
01 Mart 2019
30. Vergi Haftası Etkinlikleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da 25 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
01 Mart 2019
Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.
28 Şubat 2019
T.C. Dışişleri Bakanlığı Tokyo Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı ve beraberindeki heyet
27 Şubat 2019
“21. Yüzyıl Becerileri - Öğrencilerin Gelecekte İhtiyaç Duyacakları 7 Beceri“ başlıklı konferans, Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
27 Şubat 2019
İSMEK Hayat Boyu Öğrenme Merkezi'nden Üniversitemize gelen bir heyet, Açıköğretim Fakültemiz ile TV Yapım Merkezi ve Öğrenme Teknolojileri Ar-Ge Birimimizi ziyaret etti.
27 Şubat 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Vergi Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
27 Şubat 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen ''Oda Müziği Konseri'' etkinliği, 26 Şubat Salı günü Devlet Konservatuvarı Salon 2003'te gerçekleştirildi.