05 Ekim 2018
Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüz yüze derslerin Güz Dönemi 13 Ekim 2018 Cumartesi günü başlayıp, 11 Ocak 2019 Cuma
05 Ekim 2018
Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 4 Ekim Perşembe günü nezaket ziyaretinde bulundu.
04 Ekim 2018
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Mardin ilinin Dargeçit ilçesi Altınoluk Köyü mevkiinde şehit düşen askerler için bir taziye mesajı yayımladı.
04 Ekim 2018
Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 4 Ekim Perşembe günü nezaket
04 Ekim 2018
Türkiye Yüzme Federasyon Başkanı Erkan Yalçın ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
04 Ekim 2018
Hava Kontrol Grup Komutanlığı Hava Tuğgeneral İmdat Bahri Biber, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 4 Ekim Perşembe günü nezaket ziyaretinde
04 Ekim 2018
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
04 Ekim 2018
Eskişehir PTT Baş Müdürü Hüseyin Zengin, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 4 Ekim Perşembe günü nezaket ziyaretinde bulundu.
04 Ekim 2018
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
04 Ekim 2018
“The 11th Tourism Outlook Conference” 3 Ekim Çarşamba günü, “Sınırların ve Medeniyetlerin Ötesinde Miras Turizmi” başlığıyla Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat
03 Ekim 2018
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen “The 11th Tourism Outlook Conference”ın açılış töreni Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı.