12 Ekim 2018
TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
11 Ekim 2018
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi, 8 Ekim Pazartesi günü minyatür sanatçısı Gülçin Anmaç’ı, konuk etti.
11 Ekim 2018
Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 11 Ekim Perşembe günü nezaket ziyaretinde bulundu.
11 Ekim 2018
Dünya Ruh Sağlığı Farkındalık Günü etkinliği, 10 Ekim Çarşamba günü Sinema Anadolu’da gerçekleştirildi.
10 Ekim 2018
“IV. Uluslararası Seramik, Cam, Emaye, Sır ve Boya Kongresi”, 10 Ekim Çarşamba günü, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirilen açılış töreni ile
10 Ekim 2018
Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
10 Ekim 2018
Türk Dünyası Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Fazıl Tekin ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan
09 Ekim 2018
Açık Bilim Seminerleri 2018-2019 Öğrenim Yılına Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Coşkun Bayrak’ın Pedagoji 4.0 konulu semineriyle merhaba dedi.
08 Ekim 2018
ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak ve rektör yardımcıları, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
08 Ekim 2018
Eskişehir 1. İdare Mahkemesi Başkanı Nihat Koçak ve 2. İdare Mahkemesi Başkanı Çetin Özhan, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket
08 Ekim 2018
Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Mezunlar Buluşması” 6 Ekim Cuma günü Engelliler Entegre Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirildi.