18 Ekim 2018
Farkındalık oluşturma faaliyetleri kapsamında her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Dünya Standartlar Günü etkinlikleri, bu yıl TSE ve TOBB iş birliği ile düzenlendi.
17 Ekim 2018
Eğitim Fakültemiz ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden oluşan heyet, “Bozüyük Eğitim Hareketi” çalıştayına katıldı.
16 Ekim 2018
“Animasyon Sektörü ile Dijital Oyun Tasarım ve Uygulamalarında Devlet Destek ve Teşvikleri Toplantısı” 15 Ekim Pazartesi günü, Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
15 Ekim 2018
Seyitgazi İlçesi Kaymakamı Cüneyt Demirkol ve Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı, 15 Ekim Pazartesi
12 Ekim 2018
TÜBA tarafından üniversite konferansları programı çerçevesinde gerçekleştirilen “Bilimde Başarının Sırları” konulu konferans, 12 Ekim Cuma günü Sinema Anadolu’da düzenlendi.
12 Ekim 2018
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültemizin düzenlediği “Kariyer Sohbetleri” söyleşisinin ilk gününde Avukat Hande Hançar Çelik, mesleki hayattaki deneyimlerini Hukuk Fakültesi
12 Ekim 2018
ERBİRDER Başkanı Recai Acar'ın yanı sıra Zekai Aydın ve Nesrin Düzgün, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 11 Ekim Perşembe günü nezaket
12 Ekim 2018
“Eskişehir Değerleriyle Buluşuyor” projesi kapsamında düzenlenen söyleşiye Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal konuşmacı olarak
12 Ekim 2018
Eskişehir Vergi Dairesi Başkan Vekili Şahin Demirci ve Gelir İdaresi Grup Müdürü Ziya Çizioğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde
12 Ekim 2018
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Yardımcıları Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı, 11 Ekim Perşembe günü ziyaret etti.
12 Ekim 2018
Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Baş Müfettişleri, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 11 Ekim Perşembe günü nezaket ziyaretinde bulundu.