10 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı kapsamında, “Rus Toplumunda Atatürk’ün Yeri” başlıklı seminer
10 Kasım 2023
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 85. Yılında, gerçekleştirilen tören ile anıldı.
10 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi (UİB) tarafından “Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği” programına katılacak öğrenciler için “2. Oryantasyon” etkinliği düzenlendi.
09 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi, “Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi Projesi“ kapsamında “Kimbap” yapım atölye çalışması, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü uygulama
09 Kasım 2023
Türk Dünyası Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde (TÜDAM) “UNESCO Dünya Miras Listesine Giren Son Eserlerimiz” başlıklı seminer gerçekleştirildi.
09 Kasım 2023
Eskişehir Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Cumhuriyetle Birlikte Tarıma Dayalı Sanayi Sektörünün Gelişimi ve Dış Ticarete Katkısı” adlı seminer, EMYO Seminer Salonu'nda
08 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen kariyer söyleşilerinin ilki Turizm Fakültesi Amfi II’de gerçekleştirildi.
08 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi, kalite güvencesi sistemi kapsamında yeni dönem faaliyetlerine hızla devam ediyor.
08 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) tarafından düzenlenen “Temel Çikolata Eğitimi” EMYO Uygulama Mutfağında gerçekleştirildi.
07 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen II. Uluslararası Eskişehir Kongresi çevrimiçi olarak başladı.
07 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi uluslararası araştırmacıları ağırlamaya devam ediyor.