26 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi İşitme Engelli Çocuklar Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde (İÇEM) Cumhuriyetin 100. Yılı büyük coşku ve heyecanla kutlandı.
26 Ekim 2023
“Öğrenciler İçin Anadolu Üniversitesi Araştırma Ekosistemi” başlıklı etkinlik, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi.
26 Ekim 2023
Prof. Dr. Fuat Erdal, Radyo A'da, sunuculuğunu Radyo A Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Nebiye Özaydemir’in üstlendiği “100. Yıl Söyleşileri” programına konuk oldu.
26 Ekim 2023
Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından “Cumhuriyetin 100. Yılında Adalet Ön Lisans Programının Türk Adalet Sistemi İçerisindeki Yeri ve Önemi” başlıklı panel gerçekleştirildi.
26 Ekim 2023
''Cumhuriyet Türkiye'sinde Yurttaşlık Anlayışının Gelişmesi Bağlamında 'Adalet' Olgusunun Yeri ve Önemi'' başlıklı söyleşi, Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Mavi Salon
26 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet’e Doğru” konferanslar dizisinin üçüncüsü olan “Milli Mücadele’de İstanbul Basını” başlıklı
26 Ekim 2023
Rektör Erdal, her iki birimin de çok önemli işlere imza attığını belirterek burada gerçekleştirilen tüm çalışma ve hizmetlerin toplumsal fayda sağladığını ifade etti.
25 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksek Okulu (EMYO) tarafından düzenlenen “Sustainable Turkish Cuisine (Local Products)” Workshop uygulaması EMYO Ocak Mutfağı'nda
24 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Hukuk Akademisi Kulübü tarafından düzenlenen “Yüz Yıllık Cumhuriyet Tarihinde Hukukun Yeri” başlıklı konferans, Kongre Merkezi Salon Anadolu’da
24 Ekim 2023
“Akademisyenlerde Ses Yorgunluğu ve Ses Yorgunluğuna Sebep Olabilecek Faktörlerin İncelenmesi” adlı proje, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından
24 Ekim 2023
Tıp fakültesi olmayan üniversiteler sıralamasında Anadolu Üniversitesi en iyi on üniversite arasında yer aldı.