23 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü tarafından düzenlenen Bilimsel Paylaşım Toplantıları yeni eğitim-öğretim yılında da devam ediyor.
23 Ekim 2023
“Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Milletlerarası Özel Hukuk Kongresi” düzenlenen oturum ile sona erdi.
20 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi öğrenci kulüpleri, Öğrenci Merkezi’nde bir basın açıklaması yaparak İsrail’in Filistinli sivillere yönelik saldırılarını kınadı.
20 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi (UİB) ve Eskişehir Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü iş birliğiyle ikamet izni bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
19 Ekim 2023
EMYO tarafından düzenlenen "Sosyal Yaşamda Başarı ve Mutluluğun Anahtarı – Görgü Kuralları” başlıklı konferans gerçekleştirildi.
18 Ekim 2023
Edebiyat Fakültesinde “Milli Devlet ve Cumhuriyet’in Anlamı Üzerine” isimli konferans gerçekleştirildi.
18 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Milletlerarası Özel Hukuk Kongresi” gerçekleştirildi.
17 Ekim 2023
Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından Jean Monnet Burs Programı bilgilendirme toplantısı, Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde Kongre Merkezi Salon Anadolu’da
17 Ekim 2023
Endonezya İslam üniversitesi (UII) İşletme ve İktisat Fakültesi (FBE) heyeti, Küresel İş ve Kültürel Zenginleştirme Programı kapsamında Anadolu Üniversitesini ziyaret etti.
17 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından “Profesyonel Mutfaklarda Bıçak Kullanma Sanatı” atölyesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda
16 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesinden iki öğrencinin projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi.