01 Kasım 2023
“Perakende Genç Yetenek Programı Bilgilendirme Toplantısı” İİBF Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
31 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencileri, Anadolu Üniversitesi Yemekhanesinde gerçekleştirilen geleneksel kahvaltıda bir araya geldi.
31 Ekim 2023
Rektör Erdal'ın ve salon kurucusu Prof. Dr. Mehmet Üreyen’in katılımıyla “Hesap Kitap Ölçüm Salonu” açıldı.
31 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Milli İrade ve Cumhuriyet” konferansı, Eğitim Fakültesi E- Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
30 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Kütüphanesinde 2 bin kitaptan oluşan “Türk Tarih Kurumu Yüzüncü Yıl Kitaplığı” gerçekleştirilen törenle araştırmacı, akademisyen ve öğrencilerin erişimine
30 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde minik öğrenciler Cumhuriyetin 100. Yılını coşkuyla kutladı.
30 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet ve Çağdaşlaşma” adlı fotoğraf sergisi Öğrenci Merkez Fuaye Alanında açılışını gerçekleştirdi.
30 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi personelleri kırmızı beyaz kıyafetleriyle kampüse renk kattılar.
30 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen “Yenilenebilir Enerji Sektörüne Genç Bakış” adlı etkinlik Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda
30 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) tarafından düzenlene Kültür ve İletişim semineri İBF Şener Şen salonunda gerçekleştirildi.
30 Ekim 2023
Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM) tarafından Osmanlı İmarethaneleri konferansı düzenlendi.