07 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından “Çocuk İhmal ve İstismarını Önlemede Okul Öncesi Eğitim Öğretmenlerinin Rolü” başlıklı konferans düzenlendi.
07 Kasım 2023
Büro Memur-Sen Eskişehir Şubesi Başkanı Ali Selim Aktaş, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret ederek nezaket ziyaretinde bulundu.
06 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin Anlamı ve Türkiye Cumhuriyeti” başlıklı konferans Edebiyat Fakültesi Turuncu Salonda gerçekleştirildi.
03 Kasım 2023
“100. Yıl Etkinlikleri” kapsamında düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. TÜRSAB’ın 50. Yılında Turizmin ve Turizmcinin Geleceği” adlı seminer gerçekleştirildi.
03 Kasım 2023
“Türkiye’deki Yükseköğretim İstatistikleri Bağlamında Talebi Artan Mesleklerde Kadın İstihdamına Genel Bir Bakış” sunum Prof. Dr. İhsan Erkul Konferans Salonu'nda
03 Kasım 2023
“TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
03 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu (Adalet MYO) tarafından düzenlenen “LÖSEV Fayda Projesi Farkındalık Eğitimi” konferansı Adalet MYO Derslik 6’da gerçekleştirildi.
02 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesinin ev sahipliği ve 12 paydaş üniversitenin iş birliği ile düzenlenecek İç Anadolu Kariyer Fuarı bu yıl 28-29 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.
02 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi, “Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi Projesi“ kapsamında “Bulgogi” yapım atölye çalışması, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü uygulama
02 Kasım 2023
Bilimsel paylaşım toplantıları kapsamında 30 Ekim günü Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonu’nda Prof. Dr. Erdoğan Kaya ile Yazar İlyas Küçükcan tarafından söyleşi
01 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi bünyesinde yayımlanan “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Sosyal Bilimler Özel Sayısı” çıktı.