25 Temmuz 2023
Üniversitemiz Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, geniş uygulama olanakları ile tüm öğrencilerine üst düzeyde beceri ve deneyim kazandırarak onları mesleğe hazırlıyor.
25 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi tercih süreci boyunca öğrenci adaylarının yanında olmaya devam ediyor.
25 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen (ARSEM) 2023 Yaz Dönemi Eğitimleri kapsamında, İİBF'de panel
24 Temmuz 2023
Adalet MYO, öğrenci aldığı ikinci yılında devlet üniversitelerinin ön lisans programları arasında merkezi yerleştirme sırasında ilk beşe girmeyi başardı.
24 Temmuz 2023
Anadolu TÖMER dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerine Türkiye'yi tanıtmak amacıyla kültür gezileri düzenliyor.
24 Temmuz 2023
Engelliler Entegre Yüksekokulumuz, dünya standardında bir eğitim kurumu olmayı vizyon ediniyor.
23 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi ve Coursera arasında sağlanan işbirliği ile farklı alanlarda sunulan sertifikalar ücretsiz olacak.
23 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, 35 yılı aşkın bir süredir eğitim hayatına devam ediyor.
22 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi; çağdaş dünyayı algılayan, geleceğimizin güvencesi olan gençleri yetiştirmeyi hedefliyor.
21 Temmuz 2023
Türkiye’nin öncü ve başarılı fakültelerinden Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi, 30 yıllık tecrübesiyle turizm sektörüne nitelikli çalışanlar yetiştirmeye devam ediyor.
21 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi geçtiğimiz yıllarda ve 2022-2023 akademik döneminde alanında tanınan, saygın birçok kongreye ev sahipliği yapmıştı.