20 Ağustos 2023
Anadolu Üniversitesi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri nedeniyle zarar gören Açıköğretim Fakültesi bürolarını yeniden hizmete açtı.
19 Ağustos 2023
Anadolu Üniversitesi İşitme Engelli Çocuklar Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (İÇEM) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol yenilendi.
18 Ağustos 2023
“Mevsimlik Tarım İşçileri ve Aileleri” projesi kapsamında, Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde aileleriyle birlikte tarlada çalışan çocuk tarım işçileri, Anadolu Üniversitesi’ni
18 Ağustos 2023
Anadolu Üniversitesinin 2002 yılında hayata geçirdiği sınavsız İkinci Üniversite, hayalleri bir diplomaya sığmayanlar için ön lisans ve lisans programlarına sınavsız başvurarak kayıt
16 Ağustos 2023
Anadolu Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Ütopya ekibi 128 proje arasından finale seçilen ilk 10 projeden birisi olarak uygulama desteği almaya hak kazandı.
15 Ağustos 2023
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi, stajyer öğrencilere zengin teknik ve alt yapı imkanlarıyla ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
14 Ağustos 2023
Sertifika vermeyi amaçlayan Doğal Öğretim Projesi’nin 4. toplantısı Almanya’nın Hamburg şehrinde Medical School of Hamburg’da geçekleştirildi.
11 Ağustos 2023
Anadolu Üniversitesi ile Eleman.Net arasında, Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin iş ve staj imkanını arttırmaya yönelik protokol imzalandı.
11 Ağustos 2023
ANADOLUSEM bünyesinde Dr. Öğr. Üyesi Meral Ceylan Çapar tarafından Bilinçli Farkındalık (Mindfulness) ve Yaşam eğitimi düzenlendi.
10 Ağustos 2023
Anadolu Üniversitesi de öğrencileri de okullarında aldıkları başarılı eğitimleri CBİKO’nun desteğiyle staj yaparak mesleki hayatlarına hazırlanmanın gururunu yaşıyorlar.
09 Ağustos 2023
Hava Kuvvetleri Komutanı olan Hava Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’a veda ziyaretinde bulundu.