12 Temmuz 2023
İİBF 65 yıllık geçmişi ile Türkiye’de kurulan akademiler içinde ilk olma özelliği taşıyor.
12 Temmuz 2023
“Sosyal Bilimlerde Başarı Testi Geliştirme ve Deneysel Tasarım” etkinliği gerçekleştirilecek.
11 Temmuz 2023
Eczacılık Fakültesinde alanında uzman 88 öğretim elemanı Anadolu Üniversitesinin köklü eğitim tecrübesini genç eczacı adaylarına aktarıyor.
11 Temmuz 2023
“Yeni Bir Turist Türü Olarak Dijital Göçebeler: Türkiye'nin Cazip Bir Destinasyon Olmasına Yönelik Stratejilerin Geliştirilmesi” isimli proje, TÜBİTAK'tan desteklenmeye hak kazandı.
10 Temmuz 2023
Rektör Erdal hem bölgede bulunan Anadolu Üniversitesi gönüllüleriyle hem de depremden etkilenen çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.
09 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi, dünyamızın ve insanlığın geleceği Sürdürülebilir Kampüs temasıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
08 Temmuz 2023
Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay’daki Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi büro personelleriyle bir araya geldi.
07 Temmuz 2023
Rektör Erdal, 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen illerden Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay’daki Üniversitelerin Rektörleri ile bir araya geldi.
07 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ömer Özer’in yürütücü olduğu proje TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek kapsamında desteklenmeye hak kazandı.
06 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi, ESTÜ ve CED iş birliğiyle Avrupa Birliği (AB) tarafından desteklenen projenin Pilot Eğitim çalışmaları başarıyla tamamlandı.
06 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Birim Kalite Komisyonları Toplantısı” Öğrenci Merkezinde gerçekleştirildi.