20 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi, başarı düzeyleri yüksek olan öğrencilerin en çok tercih ettiği üniversitelerin başında gelmeye devam ediyor.
20 Temmuz 2023
Fakülte, sağlık bilimlerindeki üstün başarısı ve çağın gerekliliklerine uygun eğitim müfredatıyla öğrencilerine donanımlı bir eğitim sunuyor.
20 Temmuz 2023
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından kısa film kategorisinde desteklenmeye değer görülen "Annemin Arabası" filmi Anadolu Üniversitesinde çekildi.
19 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi bilimsel ve akademik açıdan önemli olan toplantıları başarıyla gerçekleştiriyor.
18 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 30 yıllık geçmişi ile Türkiye’nin köklü fakültelerinden biri olarak varlığını sürdürüyor.
17 Temmuz 2023
GSF mezunları pek çok alanda başarılı çalışmalara imza atarak mesleklerinde aranılan profesyoneller olarak çalışmalarını sürdürüyorlar.
14 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’da teşebbüs ettiği darbe girişiminin yıl dönümüne özel, “15 Temmuz Türkiye’nin Demokrasi Serüveni”
14 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi, 15 Temmuz demokrasi şehitlerini ve gazilerini unutmadı.
14 Temmuz 2023
İBF, kurulduğu ilk günden bu yana eğitim- öğretim ve akademik faaliyetlerine hem ulusal hem de uluslararası bir marka olarak devam ediyor.
13 Temmuz 2023
eni nesiller yetiştirmede öğrencilerini çağın olanakları ile profesyonelce öğretmenlik mesleğine hazırlayan Eğitim Fakültesi, yeni öğrencileriyle tanışmanın heyecanını yaşıyor.
13 Temmuz 2023
Hukuk Fakültesinin kuruluşunun 30. Yıldönümü anısına “Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Milletlerarası Özel Hukuk Kongresi” düzenlenecek.