09 Ağustos 2023
Prof. Dr. Ömer Özer’e verildi. Prof. Dr. Özer, “20. Yüzyıl Türkiye’sinde Edebi Gazetecilik” başlıklı makalesiyle uluslararası bir başarıya imza attı.
09 Ağustos 2023
Makale, Cambridge Üniversitesi yayınevi tarafından yayınlanan ve aynı zamanda AAAL resmî bilimsel dergisi olan Annual Review of Applied Linguistics’de yayınlandı.
08 Ağustos 2023
BİLTEVT’2023 Uluslararası Engelsiz Bilişim Kongresi kapsamında, Eskişehir AFAD ve Anadolu Üniversitesi iş birliğiyle çevrim içi ““Engelli Bireyler İçin Afet ve Acil Durum Eğitimi”
04 Ağustos 2023
Dr. Öğr. Üyesi Ömer Özer’in TÜBİTAK ARDEB 3501- Kariyer Geliştirme Programı kapsamında hazırladığı projesi desteklenmeye hak kazandı.
02 Ağustos 2023
5’er öğrenci ve 2 yakını, 2 gün boyunca Anadolu Üniversitesinin misafiri olarak hem Eskişehir hem de ilgi duydukları fakülte ve bölümler hakkında bilgi aldı.
31 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi tarafından yürütülen “Oyun ve Animasyon Geliştirme Merkezi” projesi kapsamında Mentorluk destekleri başlıyor.
28 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen Araştırma Yöntemleri Seminerleri (ARSEM-2023 Yaz) eğitimlerini
27 Temmuz 2023
Türkiye’nin öğrencisiyle en mutlu kenti Eskişehir’in üç önemli üniversitesi bu yıl da üniversite adayları için “Tercihim Eskişehir” platformunu başarılı bir şekilde
27 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) tarafından oluşturulan Digital Security & Media (DISEM) dergisi yayın hayatına
26 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi ve Coursera arasında sağlanan iş birliği düzenlenen çevrimiçi toplantı ile tanıtıldı.
25 Temmuz 2023
“Tercihim Eskişehir” bu yıl da üniversite adayı öğrencilere yol gösteriyor.