13 Şubat 2023
“İki devlet tek millet” anlayışıyla yaşanan büyük deprem sonrası Türkiye’nin yardımına ilk koşan ülke Azerbaycan oldu.
09 Şubat 2023
Anadolu Üniversitesi vatandaşlarımıza temel ihtiyaç malzemeleri gönderebilmek için Eskişehir Valiliği koordinasyonunda başlattığı yardım seferberliği devam ediyor.
08 Şubat 2023
Anadolu Üniversitesi, iki büyük depremle sarsılan Kahramanmaraş ve çevre illerindeki vatandaşlarımıza temel ihtiyaç malzemeleri gönderebilmek için Eskişehir Valiliği koordinasyonunda
03 Şubat 2023
CBİKO koordinasyonunda ve Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan İKAF’23 pek çok etkinliğin gerçekleşeceği bir organizasyon olacak.
02 Şubat 2023
CBİKO koordinasyonunda ve Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan İç Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı İKAF’23 için hazırlıklar sürüyor.
01 Şubat 2023
TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı kapsamında Anadolu Üniversitesinin projesi kabul edildi.
01 Şubat 2023
Rektör Erdal İç Anadolu Kariyer Fuarı Paydaş Üniversitelerimizden Eskişehir Teknik Üniversitesine (ESTÜ) bir ziyaret gerçekleştirdi.
01 Şubat 2023
Muharip Hava Kuvvet Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu da Rektör Erdal’a iadeiziyarette bulundu.
01 Şubat 2023
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehir’deki paydaşlarla İKAF’23 bilgilendirme ve tanıtma faaliyetleri kapsamında bir araya gelmeye devam ediyor.
31 Ocak 2023
ICDE tarafından yayımlanan Open Praxis adlı bilimsel derginin yeni editör kadrosu Anadolu Üniversitesi öğretim üyelerinden seçildi.
30 Ocak 2023
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunca düzenlenen "Eskişehir İl İnsan Hakları İstişare Toplantısı" Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.