20 Ocak 2023
1-2 Mart 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İKAF’23’e ev sahipliği yapacak olan Anadolu Üniversitesi, fuarın daha verimli geçmesini sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.
19 Ocak 2023
İİBF İktisat Bölümü seminerleri kapsamında “Tavsiyelerin Davranış Üzerindeki Etkisi: İlkokul Çocukları ile Bir Saha Çalışması” konulu çalışmanın sunumu gerçekleştirildi.
19 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi SODİGEM koordinatörlüğünde olmak üzere Eskişehir Valiliği ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğince “Dijital Dayanılılık" paneli düzenlendi.
18 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM) Sinema Salonu’nunda “İlham Veren Çocuklar” adlı Mucit Çocuklar Günü etkinliği düzenlendi.
13 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri; 2022 yılında ulusal ve uluslararası düzeyde yapılmış olan kültür, sanat ve tasarım alanlarındaki yarışmalarda başarılı
13 Ocak 2023
World Scientist and University Rankings sonuçlarına göre son beş yıldaki verilerin açıklanmasıyla Anadolu Üniversitesinden 267 öğretim üyesi sıralamaya girmeye hak kazandı.
13 Ocak 2023
Araştırma Seminerleri (ARSEM 2023) Kış Dönemi eğitimleri 30 Ocak -10 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
12 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi; sürdürülebilir ve temiz çevre politikalarını takip etmek, uygulamak ve konuyla ilgili yeni projeler üretmek gibi konulardaki çalışmalarını sürdürüyor.
09 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi özel gereksinimli bireylerin yanında olmaya ve onların hayatlarını kolaylaştırmaya yeni dönemde de var gücüyle devam ediyor.
04 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi bilim, kültür-sanat, spor vb. pek çok alanda faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri aracılığıyla öğrencilerin sosyalleşmelerine katkıda bulunuyor.
03 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi (UİB) tarafından “Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği” programına katılacak öğrenciler için “3. Oryantasyon” etkinliği düzenlendi.