24 Aralık 2022
ANAÇ Kuluçka Merkezi’nde düzenlenen “STARTUPUS Girişimcilik Atölyesi’' düzenlenen ödül töreni ile son buldu.
23 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Psikoloji Bölümü tarafından “İnsan Yıkıcılığına Psikanalitik Bir Bakış Semineri” düzenlendi.
23 Aralık 2022
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
23 Aralık 2022
Genç Yeşilay'ın 5. Geleneksel ''Telefonu Bırak Kitaba Bak'' etkinliği gerçekleştirildi.
23 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde “Dijital Pazarlama ve Dijital Medya Satın Alması” semineri gerçekleşti.
22 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Sanatlar Bölümü tarafından düzenlenen “Grafik Tasarımında Güncellik Ve Uluslararası Mesleki Gelişim” söyleşisi
22 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Anaç Kuluçka Merkezi’nin düzenlemiş olduğu “Startups Girişim Atölyesi” başladı.
22 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi, Bilecik Yenipazar Kaymakamı Rumeysa Sena Kurt ile “Yönetim, İdare ve Kültür” adlı bir söyleşi düzenledi.
21 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen iki gün sürecek olan “4. Kariyer Günleri” Turizm Fakültesi Fuaye alanında gerçekleştirildi.
21 Aralık 2022
Kazakistan Esil Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayapbergen Taubayev, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret eti.
21 Aralık 2022
İBF Dekanı Prof. Dr. Bülend Aydın Ertekin, ‘‘Dekanlar Konferansı’na’’ videolu bir mesajla katıldı.