27 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’23) için geri sayım başladı.
27 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, İKAF'23 hakkında bilgi vermek üzere Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.
26 Ocak 2023
AB) tarafından fonlanan "Sürdürülebilir Kırsal Turizm için Kırılgan Olmayan Genç Girişimciler" adlı projenin ilk çalışmaları tamamlandı.
24 Ocak 2023
TÜDAM ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü işbirliği ile düzenlenen “Beden Farkındalığı ve Duygu Düzenleme Konferansı ve Müzik Terapi Atölyesi" gerçekleştirildi.
24 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi sosyal bilimlerden sağlık bilimlerine; araştırma, geliştirme, inovasyon ve girişimcilik alanlarında başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.
23 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi Tarih Kulübü tarafından “Frig Başkentine Yolculuk: Gordion ve Pessinus Antik Kentleri” konulu seminer düzenlendi.
20 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi ile 19 paydaş üniversitede ön lisans, lisans ve lisansüstü seviyede öğrenim gören öğrenciler İKAF’23 Winner Cup’ta takımlar halinde yarışacak.
20 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal Radyo A'da, sunuculuğunu Radyo A Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Öğr. Gör. Nebiye Özaydemir’in üstlendiği “Misafir Odası”
20 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan İKAF’23 kapsamında hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.
20 Ocak 2023
BKM Mutfak, Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenecek olan bölgenin en büyük kariyer fuarı olan İKAF'23’te genç yeteneklerle bir araya gelecek.