27 Aralık 2022
TechUP+ Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programının açılış töreni ANAÇ Kuluçka Merkezinde gerçekleştirildi
27 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Türk Devletleri Teşkilatı Türk Üniversiteler Birliği Genel Kurul Üyeliği’ne seçildi.
27 Aralık 2022
Rektör Prof. Dr. Erdal, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) üstün başarı göstererek derece ile Anadolu Üniversitesine yerleşen başarılı öğrencilerle öğle yemeğinde bir
27 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından geçtiğimiz yıllarda çevrimiçi olarak düzenlenen “Birim Kalite Komisyonlarına Yönelik Eğitim” etkinliği, bu yıl ilk defa yüz
27 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Maiye Kulübü tarafından "Üniversite Sonrası Kariyer Planlaması" semineri düzenlendi.
26 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Şener Şen Kültür Salonu’nda 112 Acil Çağrı Merkezi etkinliği gerçekleştirildi.
26 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen “Editör Günlüğü 1: Editörlük Nasıl Yapılır?" konferansı Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirilirdi.
26 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İktisat Bölümü tarafından “2001 Krizi ve Türkiye Ekonomisi” adlı seminer düzenlendi.
26 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÜYEP) tarafından gerçekleştirilen “5. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Tanılama Sınavı” Eğitim
26 Aralık 2022
İstanbul’da düzenlenen “Türkiye’de Kırım Günleri” etkinliğinin bir diğer adresi Anadolu Üniversitesi oldu.
26 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen “Kazakistan Cumhuriyeti Bağımsızlık Günü Kutlaması” gerçekleştirildi.