12 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Streamers” etkinliği, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi
12 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Hukuk Akademisi Kulübü tarafından düzenlenen “Hukukta Kariyer Zirvesi” etkinliği Sinema Anadolu'da gerçekleştirildi.
09 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından EndNote yazılımının kullanımına yönelik “EndNote Eğitimi” semineri düzenlendi.
08 Aralık 2022
“Dünyanın en etkili bilim insanları listesinde” Anadolu Üniversitesi öğretim üyeleri başarılarıyla her yıl listede yer almaya devam ediyor.
08 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde (İİBF) “Eikon & DataStream Veri Eğitimi” gerçekleştirildi.
08 Aralık 2022
“Mezunlarımızdan Turizm Sektörü Deneyimleri” adlı seminer, EMYO Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.
08 Aralık 2022
"Career-Get Started Now" başlıklı seminer, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi C’de gerçekleştirildi.
07 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi(İBF) Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü “Dijitalde Kariyer Olanakları” semineri düzenlendi.
07 Aralık 2022
AKAUM tarafından “Dünya Kadın Hakları Günü” etkinlikleri kapsamında “Duygusal İlişkilerde Bağlanma” konulu seminer düzenlendi.
06 Aralık 2022
“Walking with Water: (Re)Making Pedagogical Relations through Walking and Artmaking” isimli webinar kapsamında Öğretim Üyesi Prof. Dr. Irwin, Prof. Dr. Erişti ve doktora öğrencileri
05 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Engelsiz Anadolu Kulübü’nün düzenlemiş olduğu “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” semineri Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.