14 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Türkiye’de Göçmen Kadınlar ve Toplumsal Cinsiyete Dayalı Şiddet” konulu konferans gerçekleştirildi.
14 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi, Sustainable Development Solutions Network – SDSN ağının ve SDSN Türkiye Ulusal Ağının bir üyesi olmaya hak kazandı.
11 Kasım 2022
TÖMER öğrencileri, Anadolu Üniversitesi Yemekhanesinde gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldi.
11 Kasım 2022
Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümünde Arş. Gör. Dr. Gizem Öncelen tarafından yürütülen KÜL193 Kariyer Planlama dersi kapsamında katılımın herkese açık olduğu bir söyleşi
11 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM) tarafından “70. Yılında Kazakların Türkiye’ye Kabulü“ semineri çevrim içi gerçekleştirildi.
10 Kasım 2022
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 84. Yılında, Anadolu Üniversitesi Atatürk Meydanı’nda düzenlenen tören ile anıldı.
10 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi ve Trifles Games arasında iş birliğine imza atıldı.
09 Kasım 2022
T.C. Dışişleri Bakan Yardımcısı, Avrupa Birliği (AB) Başkanı, Büyükelçi Faruk Kaymakcı Anadolu Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.
09 Kasım 2022
“Erasmus+ KA171 Programı” 2015 proje döneminden beri Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından yürütülüyor.
09 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANADOLUSEM) ile HIATUS projesinin ortaklarından biri olan Eskişehir Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir işbirliğini hayata
08 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Sanatlar Bölümü ve Yunus Emre Enstitüsü iş birliği ile düzenlenen “14. Uluslararası Anadolu Kaligrafi ve Tipografi Etkinliği”