05 Aralık 2022
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından “Talent Hub of the New Century” temasıyla bu yıl ilki düzenlenen uluslararası İstanbul HR Forum başladı.
05 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü tarafından düzenlenen “Girişimcilik Zirvesi’22” etkinliği, Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde
03 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla akşam yemeğinde engelli öğrencilerle bir araya geldi.
03 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi bünyesinde yürütülen “Kore Mutfağı Uzmanlaşma Eğitimi Projesi”nin 2022 yılı kapanış töreni “Anadolu’da Bir Kore Günü” etkinliğiyle
02 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Semra Günay’ın yürütücülüğünü gerçekleştirdiği projenin başlangıç toplantısı gerçekleştirildi.
02 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından düzenlenen “Güzel Sanat Eserlerinde Fikri Mülkiyet Hukuku” adlı seminer gerçekleştirildi.
02 Aralık 2022
TechUP+ Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Program başvuruları 21 Aralık 2022 tarihinde sona eriyor.
02 Aralık 2022
Açıköğretim Sistemi, bu kapsamda açık ve uzaktan öğrenme alanında dünya çapında tanınmış uzman isimlerden olan Dr. Som Naidu’yu konuk etti.
02 Aralık 2022
“Dijital Dönüşümün Yansımaları ve Dünya Engelliler Günü” adlı söyleşi Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda 2 Aralık saat 11.00’da gerçekleştirildi.
01 Aralık 2022
ARİNKOM TTO, ÜSİMP) Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Ulusal Kongresine; Üniversitemiz patentlerini sergilemek ve tanıtmak üzere katılım gösterdi.
30 Kasım 2022
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nün ikinci dış danışma kurulu toplantısı İİBF Fakülte Proje Odası’nda gerçekleştirildi.