29 Nisan 2022
Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar’ı makamında ziyaret etti.
27 Nisan 2022
Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu, yargı mercilerinde ihtiyaç duyulan nitelikli meslek elamanlarının yetiştirilmesini hedefliyor.
25 Nisan 2022
Çocuk Üniversitesi programlarına yönelik sergi TÜDAM'da açıldı.
Doç. Dr. Ulviye Acar Çevik “Genç Bilim İnsanı” ödülüne layık görüldü
25 Nisan 2022
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Yaşayanlar ve Eğitenler Gözünden Otizm” söyleşisi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
25 Nisan 2022
Anadolu Üniversitesi, Osmanlı Devleti’nin bilinmeyenler ile dolu kuruluş dönemine ışık tutacak Karacahisar Kalesi’nde yürüttüğü arkeolojik çalışmalarla Eskişehir ve Osmanlı
22 Nisan 2022
Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
22 Nisan 2022
Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.
22 Nisan 2022
Rektör Erdal, Türklerin Mirası" değerlendirme toplantısı kapsamında T.C. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı ve Yükseköğretim Kurulu Üyesi Dr. Metin Kıratlı’yı makamında
21 Nisan 2022
Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel “Fidan Dikme” etkinliği düzenledi.
20 Nisan 2022
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 40. Yıl Seminerleri “Sermaye Piyasalarında Lisanslama” etkinliği Kongre Merkezi Kırmızı Salonda gerçekleşti.