31 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından öğrencilerine çalışacakları alanda yeni fırsatlar sağlamak için bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliği çevrim
31 Mart 2022
Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın’ın konuşmacı olarak katıldığı “İnsan Beynine Yolculuk” konferansı Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
31 Mart 2022
58. Kütüphane Haftası "Okumak Değiştirir" temasıyla Anadolu Üniversitesi Merkez Kütüphane önünde gerçekleştirildi.
29 Mart 2022
Université Virtuelle du Sénégal (VUS) Rektörü Prof. Moussa Lo ve beraberindeki 8 kişilik heyet, açık ve uzaktan eğitim alanında kurulacak iş birlikleri kapsamında Üniversitemizi ziyaret
29 Mart 2022
21.si düzenlenen Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu (KAYFOR) 24 Mart Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM)'de gerçekleştirildi.
29 Mart 2022
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 24 Mart Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarına ziyarette bulundu.
29 Mart 2022
Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal’ın katılımıyla Üniversitemiz idari personelinin, mesleki gelişimine yönelik olarak İstanbul Aksaray Konukevinde hizmet içi eğitim programı
29 Mart 2022
"Eğitimde Biz Bize” seminerlerinin dördüncüsü “Bilinçli Farkındalık Mindfulness” başlıklı seminer, Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. İpek Kuru Gönen tarafından
29 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Gastronomi Kulübü tarafından düzenlenen “Beslencenin Sosyolojisi” adlı söyleşi, Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi
29 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Veriye Dayalı Reklamcılık Eğitimi” 25-26 Mart tarihlerinde Şener Şen Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi.
26 Mart 2022
Prof. Dr. Mehmet Yanardağ’ın yürütücüsü olduğu proje Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenmeye değer bulundu.