26 Mart 2022
BATIKAF etkinliğinin açılış törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ve çok sayıda öğrencimiz katıldı.
25 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, başarılı çalışmalara imza atıyor.
24 Mart 2022
Üniversitemizde her yıl olduğu gibi bu yıl da 21 Mart tarihinde “Dünya Down Sendromu Günü” etkinliği düzenlendi.
23 Mart 2022
"Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi" (URAYSİM) projesi ile ilgili çalışmalar, Anadolu Üniversitesi yürütücülüğünde devam ediyor.
23 Mart 2022
“Anadolu Üniversitesi 2021 Yılı Kalite Güvencesi Sistemi Eylem Planı” faaliyetlerini tamamlayan Kalite Koordinatörlüğü, Üniversitemiz yönetimiyle birlikte süreci değerlendirdi.
23 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu “Cengiz Dağcı ve Kırım Tatar Sürgünü” Konferansına ev sahipliği yaptı.
23 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen "Sektör Buluşması" Turizm Fakültesi Amfi1'de gerçekleşti.
22 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin ilk sıralarda tercih edilen bölümlerinden biri olan Çizgi Film ve Animasyon Bölümü, kurulduğu günden bu yana nitelikli mezunlar vermeye
22 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü Kuşaklararası Dayanışma Kulübü tarafından “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” düzenledi.
21 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (SODİGEM) düzenlediği “Teknolojinin İstenmeyen Çıktıları” konulu seminer
21 Mart 2022
Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü, Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (TÜDAM) düzenlenen törenle anıldı.