31 Ocak 2022
Araştırma Seminerleri (ARSEM) Kış Dönemi Eğitimleri, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), BİST Laboratuvarı’nda başladı.
30 Ocak 2022
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Azerbaycan Programları mezuniyet töreni Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın katılımıyla Bakü’de gerçekleştirildi.
28 Ocak 2022
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Azerbaycan'da bir dizi temasta bulunurken Karabağ Zaferi anısına 44 öğrenciye de burs imkânı sağlayacaklarını açıkladı.
27 Ocak 2022
2021 Türkiye Startup Ekosistemi Yatırım Raporu yayınlandı.
26 Ocak 2022
Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
26 Ocak 2022
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde TEKNOFEST başlıyor.
25 Ocak 2022
Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi, 19 Ocak Çarşamba günü Kadın ve Demokrasi Derneği’nin (KADEM) "Gençlik Buluşması" etkinliğine ev sahipliği yaptı.
25 Ocak 2022
Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ANADOLUSEM) bünyesinde yürütülen e-Sertifika Programları 2021 Güz Dönemi gerçekleştirilen dönem sonu sınavıyla tamamlandı.
24 Ocak 2022
İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenecek olan “21. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu” 24-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
24 Ocak 2022
Anadolu Üniversitesi’nin dijitalleşme vizyonu kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde değerli eserler Anadolu Üniversitesi platformları aracılığıyla öğrenci, akademisyen ve
19 Ocak 2022
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi, Beyaz TV’de yayınlanan “Belma Belen’le Geziyoruz” adlı programa ev sahipliği yaptı.