19 Ocak 2022
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği tarafından ikinci kez “Tam Akreditasyon” almaya hak kazandı.
18 Ocak 2022
Anadolu Üniversitesi uluslararasılaşma stratejisi kapsamındaki çalışmalarını topluma fayda merkezli olarak sürdürmeye devam ediyor.
18 Ocak 2022
Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ANADOLUSEM) bünyesinde Prof. Dr. Gülsün Kurubacak tarafından Nitel Araştırma Modelleri: Durum Çalışması Eğitimi gerçekleştirildi.
14 Ocak 2022
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi iş birliğinde oluşturulan ARİNKOM TTO ve ETTOM tarafından yürütülen BİGG TEAM 'de %85’lik
13 Ocak 2022
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde, TÜBİTAK tarafından 4005-Yenilikçi Eğitim Uygulamaları kapsamında bir dizi eğitim gerçekleştirildi.
12 Ocak 2022
Araştırma Seminerleri (ARSEM 2022) Kış Dönemi eğitimleri 29 Ocak -11 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
12 Ocak 2022
​Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü, “Tozlanmasın Okunsun” projesi kapsamında kurduğu kütüphanelere bir yenisini daha ekledi.
12 Ocak 2022
​Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gamze Er Vargün'ün geliştirdiği araştırma projesine Avrupa Gelişim Psikolojisi Derneği tarafından hibe
03 Ocak 2022
Turizm Fakültesi, TURAK tarafından yapılan değerlendirme sonucunda akredite edildi
03 Ocak 2022
Anadolu Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından Mizah: Neye, Neden Güleriz? sunumu Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Mavi Salonda gerçekleşti.
30 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi ve BEEO arasında imzalanan “Nasreddin Dede ve Yunus Emre ile Sağlıklı Yaşam” başlığını taşıyan projenin ilk adımı atıldı.