12 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi ile Türkiye Maarif Vakfı arasında iş birliği protokolü imzalandı.
12 Kasım 2020
Eskişehir’de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde 88 bin fidan toprakla buluşturuldu.
11 Kasım 2020
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 82. yılında, Anadolu Üniversitesi Atatürk Meydanında düzenlenen tören ile anıldı.
10 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Marketing Anadolu Kulübü, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
10 Kasım 2020
Yunus Emre Uluslararası Öğrenci Derneği (YUDER) Başkanı Nihat Demir ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal'ı ziyaret etti.
10 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 82. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
09 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam’ı ziyaret etti.
06 Kasım 2020
İletişim bilimi alanında ülkemizin en uzun soluklu organizasyonu olan “Communication in the Millennium” 5-6 Kasım günleri arasında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesinin
06 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Anadolu Üniversitesi’nin 62. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
05 Kasım 2020
COVID-19 ile fizyolojik mücadele sürerken Anadolu Üniversitesi, salgının psikolojik etkilerine karşı da kamu sağlığını korumayı amaçlıyor.
03 Kasım 2020
SODİGEM, sosyal medya mecralarında kullanıcıların farklı görüş ve içeriklere kapalı bir deneyim yaşamasının olumsuzluğuna dikkat çekerek bu duruma karşı yapılabilecekleri ortaya