23 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi tarafından çevrim içi gerçekleştirilen Açıköğretim Sistemi Güz Dönemi Ara Sınavlarında, Türk yükseköğretim tarihinde birçok ilke imza atıldı.
22 Aralık 2020
Bütün dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi tehdidine karşı birçok alanda olduğu gibi eğitim alanında da önemli tedbirler hayata geçirildi.
22 Aralık 2020
Rektör Erdal, Türk mühendisleri tarafından geliştirilen milli helikopter motoru TEI-TS1400’ü yerinde inceleyerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
16 Aralık 2020
Bir dizi ziyarette bulunmak için Eskişehir’e gelen T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
16 Aralık 2020
Gün geçtikçe yaygınlaşan ve her yaştan birey tarafından oynanan dijital oyunlar Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından
15 Aralık 2020
Dünyanın 28 ülkesinde nitelikli yükseköğretim hizmetleri sunan Anadolu Üniversitesi, ODTÜ Enformatik Enstitüsü bünyesinde yapılan sıralamada, 85 üniversite arasında 9. oldu.
12 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi’nin kurucu üyesi olduğu Avrupa Uzaktan Eğitim Üniversiteleri Birliği (EADTU) Rektörler toplantısı bu yıl pandemi nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirildi.
11 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi, sunduğu nitelikli yükseköğretim hizmetleri ile bilim dünyasına katkı sunmaya devam ediyor.
09 Aralık 2020
Prof. Dr. Melih Erdoğan, Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) tarafından verilen ve İç Denetim Dünyasının En Prestijli Ödüllerinden olan “Ali Kamil Uzun - Yaşam Boyu Meslek Üstün
08 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve İBF, TÜBİTAK tarafından hazırlanan “Üniversitelerin Alan Bazlı Yetkinlik Analizi Raporu’na (2020)” göre büyük başarıya imza attı.
06 Aralık 2020
Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan listede farklı disiplinlerden dünyadaki yedi milyon bilim insanı arasından ilk yüzde 2’lik dilime giren isimler Plos Biology isimli dergide